Ri-Hack 2022

Live stream https://youtu.be/HOb3YSmoNec

Slike

Zlatni pokrovitelji

Span je hrvatska IT kompanija globalnog dosega koja zapošljava najiskusnije IT profesionalce u regiji, a sveukupno brojimo preko 550 zaposlenika u 9 globalnih ureda – od Chicaga do Kijeva. Ponosimo se činjenicom da je Span prvi hrvatski Microsoft certified Gold Partner – naši zaposlenici zajedno posjeduju preko 300 profesionalnih certifikata i trudimo se da taj broj sve brže raste. Radimo na internacionalnim projektima s najmodernijim cloud tehnologijama koje implementiramo u Azure, AWS i GCP, uz frameworke kao što su .NET i Angular. Poznajemo i kontejnere, ali ne za prijevoz robe, već za razvoj multicloud rješenja baziranih na Dockeru i Kubernetesima. Njegujemo zdravu ravnotežu privatnog i poslovnog te svakodnevno razbijamo stereotipe o tome kako velike korporacije koje rade s jednako tako velikim klijentima ne poznaju fleksibilnost i opuštenost. U Spanu vjerujemo u komunikaciju, transparentnost i osobnu odgovornost. Napredujemo i razvijamo se zajedno, dijelimo znanje i pokrećemo projekte koji unapređuju svijet.

CROZ je IT tvrtka koja već 17 godina razvija softver po mjeri za klijente iz cijelog svijeta. Što su zamršeniji tehnički izazovi, to su nam draži.

Tri su razloga zašto smo izvrsni u razvoju softvera po mjeri klijenta, ali i u razvoju mladih nada IT svijeta: deluxe ekipa (s puno studenata u svojim redovima), gala tehnologije i šaroliki projekti. Projektno smo orijentirana firma tako da sa svakim novim projektom dolazi potpuno nova priča. Nova domena, novi korisnik, novi tech stack, nova okolina i izazovi, a s tobom ista, uhodana i vesela ekipa. Gdje ćeš bolje? 🙂

Asseco South Eastern Europe (Asseco SEE) Grupa jedna je od najvećih informatičkih kompanija u području razvoja i implementacije vlastitih softverskih rješenja i usluga u regiji jugoistočne Europe, Turske, Španjolske, Portugala, Andore, Kolumbije, Perua i Dominikanske republike. Kompanija nudi informacijsko-komunikacijska rješenja za vertikale različitih industrija uključujući financijski sektor, sektor plaćanja, javnu upravu i telekome. Asseco SEE nastala kao rezultat integracije iskustva, znanja i rješenja velikih, vodećih IT tvrtki koje posluju u SEE regiji i Turskoj. Napredna rješenja Asseco SEE Grupe preko 45 financijskih institucija i 112 javnih i komunalnih poduzeća u 24 države diljem svijeta. Tvrtka ima više od 2.700 zaposlenika u 21 zemlji.

Asseco SEE Hrvatska članica je Asseco South Eastern Europe Grupe. Zapošljava preko 200 djelatnika.

Srebrni pokrovitelji

Infobip je globalni IT i telekomunikacijski lider u omnichannel komunikaciji. Kvalitetno inženjerstvo je okosnica svega što radimo. Kako bismo kreirali vrhunska rješenja za klijente na samom rubu inovativnosti, zapošljavamo i razvijamo najbolje talente diljem svijeta. Imamo preko 65 ureda na 6 kontinenata i preko 3500 stručnjaka s jednim ciljem – promijeniti način na koji svijet komunicira.